Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі запустили сучасний реабілітаційний центр

У Дніпрі запустили сучасний реабілітаційний центр
19 Бер 2024 20:05 | Обласні новини

У Дніпрі запустили ще один сучасний реабілітаційний центр. Він на базі одного з обласних медзакладів. Розрахований на 32 ліжка. І оснащений всім необхідним для фізичного та ментального відновлення пацієнтів. Як оборонців після важких поранень, так і цивільних, які постраждали від війни або перенесли захворювання. Про це повідомили в ОВА.

«Майже пів року роботи. І, зрештою, запустили потужний реабілітаційний центр. Він в одному з медзакладів Дніпра. Простір у 5 тис кв м. Із великими залами для занять. Зонами для індивідуальної роботи з пацієнтами. Комфортними палатами. Там військові та цивільні зможуть пройти свій шлях відновлення. Після важких поранень, травм, захворювань», – сказав начальник ОВА Сергій Лисак. 

Для цього у Центрі є все необхідне. Найперше – чотири мультидисциплінарні команди. До них входять лікарі фізичної та реабілітаційної медицини. Ерготерапевти, логопеди, психологи й соціальні працівники.

«Спочатку з пацієнтом у гострому періоді працюють в інших відділеннях. Після вони переходять до нас. Період відновлення у кожного індивідуальний, як і план лікування. І тут важливу роль відіграє бажання самої людини, її мотивація. Якщо вона націлена на результат – 100% його отримає», – додала завідувачка Центру фізичної та медичної реабілітації Ольга. 

Оставить комментарий

avatar
250