Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Медальний врожай спортсменів, плідні результати шкільних олімпіад, регіональний й міжнародні форуми: актуально від ОВА

Медальний врожай спортсменів, плідні результати шкільних олімпіад, регіональний й міжнародні форуми: актуально від ОВА
5 Бер 2024 23:15 | Обласні новини

Спортсмени області поповнили скарбничку новими медалями. Нагороди привезли зі змагань міжнародного та національного рівнів. Одразу два великі форуми відбулися минулого тижня в регіоні. А також плідно завершився обласний етап учнівських олімпіад. Про це під час брифінгу розповіла заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай.

«Спортсмени області здобули 180 медалей на всеукраїнських змаганнях. На міжнародній арені представники регіону також виступили вдало. Зокрема, на чемпіонаті Європи з кульової стрільби вони здобули 6 нагород. «Срібло» світової першості з легкої атлетики у приміщенні на рахунку Ярослави Магучих», – розповіла Ірина Грицай.

Закінчився обласний етап учнівських олімпіад. Взяли участь майже 2,4 тис дітей 7 – 11 класів. Визначені переможці з 20 дисциплін. Всеукраїнський тур розпочнеться 18 березня в Ужгороді. Першою відбудеться олімпіада з математики. Дніпропетровщину представлятиме команда з 8 школярів.

Триває територіальний етап «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Майже третина громад області вже визначилася з учасниками наступного районного туру. За перемогу змагаються у п’яти видах спорту – футбол, черліденг, баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування.

Оставить комментарий

avatar
250