Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як підприємець з Дніпра на грант від держави відкрив швейне виробництво

Як підприємець з Дніпра на грант від держави відкрив швейне виробництво
29 Лют 2024 20:45 | Обласні новини

На Дніпропетровщині працює програма підтримки підприємців. Грошова допомога від держави – на запуск чи розвиток власної справи. В регіоні схвалили вже понад 600 грантів. Один з них отримав пан Богдан з Дніпра. Він відкрив виробництво, яке відшиває військову амуніцію та форму. 

«Аби отримати допомогу від держави, потрібно подати заявку в Дії. Якщо грант схвалять, створити робочі місця та вчасно сплачувати податки. Тим, хто виконає всі умови, повертати гроші не потрібно. Ця ініціатива – платформа для підтримки бізнесу та економіки країни в цілому», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Підприємець з Дніпра Богдан до повномасштабної війни займався бізнесом за кордоном. Повернувшись, почав волонтерити. Створив благодійний фонд. Допомагав переселенцям та військовим. Каже, найбільше захисники потребували амуніції.

«Через 8 місяців в мене виникла ідея створити своє швейне виробництво, аби прискорити забезпечення. Але коштів на той час не вистачало, і я дізнався про урядові виплати для бізнесу», – розповідає приватний підприємець Богдан.

Оставить комментарий

avatar
250