Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині оборонці та їхні родини отримали майже 14 тис послуг за проєктом «Я – Ветеран» 

На Дніпропетровщині оборонці та їхні родини отримали майже 14 тис послуг за проєктом «Я – Ветеран» 
28 Лют 2024 00:25 | Обласні новини

Майже 14 тис послуг надали в області за проєктом «Я – Ветеран». Це комплексний сервіс, який запустили торік в червні. Він – для захисників, захисниць та їхніх рідних. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний. Він розповів й інші новини регіону в сфері цифровізації. 

«У лютому наші фахівці зустрічали представників Запорізької області, які також бажають запровадити «Я – Ветеран» у своїх ЦНАПах. Тож наш досвід переймають й інші регіони», – зазначив Іван Начовний.

Центри надання адмінпослуг області продовжують тримати марку, додав він. Оцінка за обслуговування від відвідувачів зараз на рівні 94%.

«Оновлюємо простори, в яких адміністратори приймають людей. У лютому після модернізації двері для відвідувачів відкрили ЦНАПи в Українській сільській громаді та у Дніпрі», – наголосив заступник очільника регіону.

У взаємодії з Регіональним офісом міжнародного співробітництва при ОВА Силам оборони передали ще понад 2 тис ноутбуків. Освітнім закладам – більш ніж 1,5 тис.

Оставить комментарий

avatar
250