Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Майстер-клас від зірок баскетболу: спортивні кумири запросили учасників «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» на тренування 

Майстер-клас від зірок баскетболу: спортивні кумири запросили учасників «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» на тренування 
27 Лют 2024 22:36 | Обласні новини

Майстер-клас від спортивних кумирів. Зірки баскетболу запросили в гості юних учасників «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Профі провели для дітей тренування. Поділилися секретами майстерності. А ще – зіграли з хлопцями.

«Таке наставництво – супермотивація для учнів на шляху до мети. Амбасадори проєкту й інші імениті спортсмени проводять зустрічі із дітьми. Аби показати своїм прикладом, яких висот можна досягти. Звичайно, якщо докласти зусиль», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

Юнаків запросили гравці баскетбольного клубу «Дніпро». Команди-лідера Суперліги.

Завітали збірні двох дніпровських ліцеїв.

Кожна стала чемпіоном у своєму начальному закладі. Тепер активно готується до міського етапу.

«Ми зарядились від дітей позитивом, енергією. Показали свої баскетбольні навички, різні вправи. У кожного з цих учнів є потенціал, який потрібно розвивати. Я впевнений, що серед хлопців є майбутні спортсмени, – сказав гравець БК «Дніпро» Роман Бондарчук. 

Оставить комментарий

avatar
250