Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Кімнат немає, а підлога обвалилася двома поверхами нижче, – власниця зруйнованої шахедом квартири про пережите

Кімнат немає, а підлога обвалилася двома поверхами нижче, – власниця зруйнованої шахедом квартири про пережите
23 Лют 2024 20:55 | Обласні новини

Гул і вибух. Лише мить й життя мешканців дніпровської багатоповерхівки змінилося назавжди. Ніч, коли ворожий шахед поцілив у їхній будинок, вони навряд забудуть. Одні бігли до дитячих кімнат. Перевіряли, чи цілі малі. Інші не розуміли, що відбулося. А пані Аллу, квартира якої у руїнах, буквально викинуло з ліжка. З цього й почався її жах на яву. 

«Ворог б’є по мирним. Руйнує життя цілих родин. Вбиває їхніх рідних та позбавляє житла. Відплата за ці злочини неодмінно буде. Поки ж маємо триматися гуртом. Підтримувати один одного, бо самотужки переживати такі жахи складно. І гордий, що наші мешканці за будь-яких обставин поспішають на допомогу. Близьким, а нерідко й зовсім незнайомим людям», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак.

Пані Алла все життя мешкала у цій багатоповерхівці. Останні вісім років вона голова тутешнього ОСББ. Разом із сусідами дбала про затишок у домі та навколо. Чимало вклали у ремонт – грошей та душі. Цьогоріч збиралися латати дах. Втім, від цієї ночі з’явилися зовсім інші потреби.

Оставить комментарий

avatar
250