Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До тренінгу із проведення публічних закупівель приєдналися понад півтисячі фахівців з Дніпропетровщини 

До тренінгу із проведення публічних закупівель приєдналися понад півтисячі фахівців з Дніпропетровщини 
16 Лют 2024 01:55 | Обласні новини

Фахівців Дніпропетровщини, які працюють із тендерами, зібрали на тренінг. Там розповіли про тонкощі проведення публічних закупівель. Загалом онлайн та офлайн приєдналися понад 500 учасників. Про це повідомили в ОВА. 

«Маємо максимум ресурсу спрямовувати на супротив ворогу. І тут чесні, доцільні, проведені за всіма нормами держзакупівлі – принциповий момент. За цим слідкує робоча група «Прозорість та підзвітність». Фахівці підмітили: нерідко питання до тендерів виникають через брак інформації у замовників. Аби допомогти розібратися у всіх тонкощах публічних торгів, організовуємо тренінги», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

Погоджується з цим і один зі спікерів, представник південно-східного відділення Антимонопольного комітету України Валерій Солодухін. Він розповів про дискримінаційні умови до тендерної документації. Каже: у таких порушеннях не виключений корупційний компонент. Коли вимоги прописуються під певного учасника. Втім, часто їх допускають з неуважності або неповного розуміння законодавства.

Оставить комментарий

avatar
250