Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Делегація Чеської Республіки з візитом на Дніпропетровщині: ділові зустрічі та форум для підприємців двох країн

Делегація Чеської Республіки з візитом на Дніпропетровщині: ділові зустрічі та форум для підприємців двох країн
15 Лют 2024 03:05 | Обласні новини

В обласні з візитом офіційна та бізнес-делегації з Чеської Республіки. На чолі – Уповноважений Уряду країни-партнерки з питань відновлення України Томаш Копечний. Серед іноземних гостей й представники понад 20 компаній. Розпочали роботу на Дніпропетровщині із зустрічі з очільником регіону Сергієм Лисаком та командою ОВА. Після долучилися до форуму для підприємців. 

«Вдячний керівництву Чеської Республіки та народу країни-партнерки за підтримку у нашій боротьбі з російським агресором. За реалізовані та заплановані гуманітарні проєкти. А також ініціативи і організацію зустрічей, які допомагають розвивати економіку регіону та України. Впевнений – з такими друзями обов’язково переможемо», – сказав начальник ОВА Сергій Лисак. 

Чеська делегація приїжджає до Дніпропетровщини не вперше. Втім, цього разу вона найбільша за час повномасштабної війни.

«Приїжджаючи сюди, я зустрічаюся із суперменами, зі сталевими людьми Дніпропетровщини. Це четвертий мій візит до регіону. Відзначу – постійно зростає й число бізнесменів, які зацікавлені у спілкуванні та співпраці з вами», – підкреслив Уповноважений Уряду Чеської Республіки з питань відновлення України Томаш Копечний. 

Оставить комментарий

avatar
250