Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Турнір для ветеранів, які отримали поранення: у Дніпрі відбулась національна першість «Сильні України»

Турнір для ветеранів, які отримали поранення: у Дніпрі відбулась національна першість «Сильні України»
12 Лют 2024 20:55 | Обласні новини

Дніпропетровщина прийняла національну першість «Сильні України». Це турнір для захисників та захисниць, які отримали поранення. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Розпочали новий сезон змагань серед нескорених. Учасники з різних областей. Дійсно найсильніші. Своїм духом. Жагою до життя. Мужністю взяти верх над будь-якими обставинами. Прийняти себе і рухатися далі. Деякі з них лише вчаться впевнено ходити на протезах, та вже наважилися виступати», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Очільник регіону додав, що для військових такі зустрічі – можливість бути в колі однодумців. Додатковий вид спортивної реабілітації.

А для глядачів – натхнення. Стимул використовувати власні можливості на максимум.

«У 2023-му ми започаткували традицію комплексних змагань для ветеранів «Сильні України». Охопили п’ять регіонів, залучили півтори тисячі учасників. Цьогоріч продовжимо такі турніри. Розпочали з Дніпра. Бійці гуртуються. Кожен на повну силу змагається за нагороди. Але головний ефект – комунікація з побратимами», – розповів президент Федерації стронгмену України Сергій Конюшок.

Оставить комментарий

avatar
250