Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Робота групи «Прозорість та підзвітність»: виявили тендери із завищеною ціною 

Робота групи «Прозорість та підзвітність»: виявили тендери із завищеною ціною 
9 Лют 2024 23:56 | Обласні новини

Вже декілька засідань провела робоча група «Прозорість та підзвітність» у 2024-му. Нині зібрались на чергове. Аби обговорити торги, щодо яких є сумніви. Про це повідомив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

«Обговорили нову порцію публічних закупівель. Вони пов’язані з роботою промислового, транспортного та комунальних підприємств. Представники робочої групи «Прозорість та підзвітність» заздалегідь їх проаналізували. Усі свої питання винесли на засідання», – зазначив Володимир Орлов. 

Серед таких, зокрема, є закупівля від Кам’янської міськради. Запит на послугу з ремонту автобусів. Ціна завищена майже на 2 млн грн.

Присутні наголосили, що замовнику варто було б спершу вивчити ринкові пропозиції. Потім оголошувати торги.

«Вже знайшли порозуміння по дніпровській закупівлі на обслуговування й утримування фонтанів. Її переглянуть. Адже початкова вартість завелика – понад 35,4 млн грн», – сказав перший заступник очільника регіону. 

Один з гірничо-збагачувальних комбінатів регіону вирішив через Prozorro придбати мазут та вапно за завищеними цінами. Тож рекомендували уважно передивитись документацію по закупівлі.

Оставить комментарий

avatar
250