Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЮНІСЕФ втілить на Дніпропетровщині освітні проєкти на 1,5 млн доларів 

ЮНІСЕФ втілить на Дніпропетровщині освітні проєкти на 1,5 млн доларів 
9 Лют 2024 23:45 | Обласні новини

1,5 млн доларів міжнародні партнери спрямують на освітні проєкти для хлопців та дівчат Дніпропетровщини. Їх втілюватиме ЮНІСЕФ. Працюватимуть у двох основних напрямках. Створюватимуть центри цифрового навчання та осередки, де діти зможуть надолужити прогалини в знаннях. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

«Це проєкти, завдяки яким більше хлопців та дівчат отримуватимуть якісні знання. Дякую міжнародним партнерам. ЄС та уряду Люксембургу, які підтримують ініціативу. Таку потрібну, таку своєчасну для наших дітей. Аби ті, попри обставини, змогли розкрити свій потенціал», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

В регіоні продовжать облаштовувати Цифрові освітні центри. Зараз їх 6, ще 21 планують відкрити.

Там будуть сучасні техніка та меблі. Діти зможуть підключитися до онлайн-уроків, позайматися творчістю чи почитати. А ще здобути нові навички через гру Minecraft.

Створюватимуть й центри надолуження освітніх втрат. Таких запустять півсотні. Хлопцям і дівчатам допомагатимуть подолати прогалини у математиці, англійській, українській та початковій грамотності.

Оставить комментарий

avatar
250