Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Формат роботи шкіл, досягнення у спорті та творчості: про новини Дніпропетровщини в гуманітарній сфері 

Формат роботи шкіл, досягнення у спорті та творчості: про новини Дніпропетровщини в гуманітарній сфері 
1 Лют 2024 02:25 | Обласні новини

Школи Дніпропетровщини переходять з дистанційки на інші форми навчання. Набирають обертів масштабні змагання серед учнівських команд. Відзначилися і професійні спортсмени. Взяли нагороди на міжнародних та національних першостях. Про це під час брифінгу розповіла заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай. 

«Вже всі школи області приступили до навчання після зимових канікул. Ще 11 закладів від онлайну перейшло на змішану форму, 2 – на очну. Так чи інакше, більшість учнів відвідують свої освітні заклади. Менша частина дітей займається дистанційно», – розповіла Ірина Грицай. 

Стартував обласний етап учнівських олімпіад. Усі вони проходять онлайн. Переможці візьмуть участь у всеукраїнських випробуваннях.

«Сьогодні – останній день реєстрації на «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Хто ще не приєднався – маєте шанс, – додала заступник очільника регіону. – Далі на дітей чекають змагання у громадах, районах, області. Й загальнонаціональний фінал. Проєкт втілюємо за ініціативи Офісу Президента. За сприяння міністерств освіти та спорту». 

Оставить комментарий

avatar
250