Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Завершується реєстрація на участь у проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»

Завершується реєстрація на участь у проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»
31 Січ 2024 21:25 | Обласні новини

На фініші реєстрація збірних на участь у проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Вже 5 лютого стартує територіальний етап у всіх регіонах. Команди змагатимуться між собою на рівні громад. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА. 

«Діти Дніпропетровщини поринули у насичене спортивне життя. Все завдяки «Всеукраїнським шкільним лігам пліч-о-пліч». Проєкт рухається вперед. Вже незабаром громади проводитимуть місцеві етапи. Далі змагатимуться на рівні району, потім області. І фінал у столиці», – розповів очільник регіону Сергій Лисак. 

Проєкт стартував на початку січня. В учасників був майже місяць, аби сформувати збірні свого навчального закладу. А ще підготуватися та визначити, хто буде представляти свою школу у наступному турі.

За чемпіонство юні спортсмени боротимуться у п’яти видах спорту: волейбол, баскетбол, футбол, спортивне орієнтування, черліденг.

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» – ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Її реалізовують за сприяння міністерств освіти та спорту.

Оставить комментарий

avatar
250