Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська ОВА підписала меморандум із сучасною освітньою платформою 

Дніпропетровська ОВА підписала меморандум із сучасною освітньою платформою 
10 Січ 2024 20:35 | Обласні новини

Дніпропетровська ОВА заручилася підтримкою найбільшої освітньої інформаційної системи «HUMAN Школа». Сторони підписали меморандум про співпрацю та партнерство. Про це повідомили в обладміністрації. 

«Цей меморандум – важливий крок. Надаємо можливість школам, ліцеям і гімназіям області цифровізувати дані. Наприклад, вести електронний документообіг, використовуючи якісну захищену систему. Вона атестована Службою Держспецзв’язку України. Повністю відповідає чинним вимогам законодавства», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний. 

Він додав, що платформа єдина з подібних, яка пройшла перевірку секретаріату омбудсмена на відповідність вимогам про захист персональних даних. Щорічно проводить аудит безпеки. А ще передає дані до Автоматизованого інформаційного комплексу освітнього менеджменту.

Для освітян компанія-партнер планує провести серію тренінгів з цифрової грамотності. Зокрема, сертифікований 12-годинний курс з підвищення кваліфікації. Навчання відбуватиметься у форматі онлайн. Передбачає виконання домашніх завдань і фінальний тест. Наприкінці учасники отримають сертифікати.

Оставить комментарий

avatar
250