Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З Кореї до Дніпропетровщини доправили вісім спецмашин для надзвичайників

З Кореї до Дніпропетровщини доправили вісім спецмашин для надзвичайників
26 Гру 2023 22:25 | Обласні новини

Благодійники з Кореї передали Дніпропетровщині вісім спецмашин. П’ять пожежних, дві аварійно-рятувальні та медичну. Техніку вже доправили до області. Вона підсилить автопарк надзвичайників. Про це повідомили в ОВА. 

«Машини підсилять автопарк служби з надзвичайних ситуацій. Тих рятувальників, які працюють у Нікополі, Марганці і Криворізькому районі. Техніка від благодійників з Кореї, – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак. – Вдячний кожному, хто діє! Дбає, щоб у воїнів фронту і тилу було все необхідне для порятунку життів» 

Машини проїхали тисячі кілометрів, перш ніж потрапити до регіону. Спочатку їх транспортували до Польщі. Ці витрати взяло на себе Посольство України в Республіці Корея. Подальшу логістику проспонсорували небайдужі мешканці регіону. Весь процес отримання допомоги супроводжував народний депутат Дмитро Припутень.

«Щоб доправити ці авто до області знадобилося шість місяців роботи, – пояснив Дмитро Припутень. – Волів би, щоб надзвичайних ситуацій було менше і техніка не знадобилася. Та розумію – під час війни вона без діла не стоятиме. Тож нехай довго служить». 

Оставить комментарий

avatar
250