Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Після реконструкції у Дніпрі відкрили корпус однієї з дитячих лікарень

Джерело: https://adm.dp.gov.ua/

Після реконструкції у Дніпрі відкрили корпус однієї з дитячих лікарень
22 Гру 2023 21:13 | Обласні новини

Ще одним сучасним медзакладом в області стало більше. Після реконструкції свої двері для пацієнтів відкрив корпус дніпровської дитячої лікарні. У семиповерховому приміщенні – стаціонарні відділення та консультативно-діагностична допомога. Також тут потужна реабілітаційна база для хлопців і дівчат. 

«Попри війну розвиваємо медичну галузь. Корпус дитячої лікарні Дніпра, який відкриваємо після реконструкції, – один з реалізованих проєктів. Слова вдячності Президенту та уряду, які підтримали його фінансування. А ще місцевому самоврядуванню за наповнення меблями і обладнанням. Тепер це один з найсучасніших медзакладів регіону», – сказав начальник ОВА Сергій Лисак. 

Приміщення лікарні повністю перепланували та відремонтували. Зробили все так, щоб комфортно було і маленьким пацієнтам, і батькам. Подбали й про безбар’єрність закладу.«Реконструкцію ми починали ще до повномасштабної війни і таки завершили. Для міста – це найкращий подарунок. І вже другий проєкт, реалізований цьогоріч спільно з державою та областю», – додав міський голова Дніпра Борис Філатов. В оновленому корпусі декілька стаціонарних відділень. Педіатричне, неврологічне, психіатричне та консультативно-діагностичне. Тут же працює лабораторія. Є й можливість зробити рентген, УЗД і ендоскопічну діагностику.«І, звичайно, реабілітація для дітей. Фізична та психологічна. Для цього маємо й величезний басейн. У ньому вже працюють фахівці з пацієнтами», – зазначила генеральна директорка лікарні Вікторія. До оновленого корпусу медзакладу вперше навідалася дніпрянка Олена з сином. Відзначила не тільки «перевтілення» приміщення, а й компетентність фахівців.«Були у ЛОРа та пульмонолога. Всі дуже привітні і справжні знавці своєї справи. Направили ще на аналізи та дали рекомендації. Мені дуже сподобалося», – поділилася Ксенія. Потужності закладу вистачить на допомогу тисячам дітей щороку.

Оставить комментарий

avatar
250