Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Після реконструкції у Дніпрі відкрили корпус однієї з дитячих лікарень

Після реконструкції у Дніпрі відкрили корпус однієї з дитячих лікарень
22 Гру 2023 02:15 | Обласні новини

Ще одним сучасним медзакладом в області стало більше. Після реконструкції свої двері для пацієнтів відкрив корпус дніпровської дитячої лікарні. У семиповерховому приміщенні – стаціонарні відділення та консультативно-діагностична допомога. Також тут потужна реабілітаційна база для хлопців і дівчат.

«Попри війну розвиваємо медичну галузь. Корпус дитячої лікарні Дніпра, який відкриваємо після реконструкції, – один з реалізованих проєктів. Слова вдячності Президенту та уряду, які підтримали його фінансування. А ще місцевому самоврядуванню за наповнення меблями і обладнанням. Тепер це один з найсучасніших медзакладів регіону», – сказав начальник ОВА Сергій Лисак. 

Приміщення лікарні повністю перепланували та відремонтували. Зробили все так, щоб комфортно було і маленьким пацієнтам, і батькам. Подбали й про безбар’єрність закладу.

«Реконструкцію ми починали ще до повномасштабної війни і таки завершили. Для міста – це найкращий подарунок. І вже другий проєкт, реалізований цьогоріч спільно з державою та областю», – додав міський голова Дніпра Борис Філатов. 

Оставить комментарий

avatar
250