Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Досягнення за тиждень: понад 30 медалей здобули спортсмени області на міжнародних і всеукраїнських змаганнях

Джерело: https://adm.dp.gov.ua/

Досягнення за тиждень: понад 30 медалей здобули спортсмени області на міжнародних і всеукраїнських змаганнях
5 Вер 2023 19:42 | Обласні новини

За останній тиждень спортсмени регіону брали участь і в міжнародних, і у всеукраїнських змаганнях. Там загалом вибороли понад 30 нагород. Серед них 10 золотих, 12 срібних і 10 бронзових. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Наші спортсмени – наша гордість. Попри повномасштабну війну вони йдуть до нагород. Викладаються на повну. Заявляють про себе на всеукраїнських і міжнародних першостях», – зазначив в.о. директора департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Андрій Панченко. 

На етапі «Діамантової ліги» з легкої атлетики відзначилась зіркова стрибунка Ярослава Магучіх. Вона виборола перше місце, здолавши висоту 2,02 м.  Дівчина повторила найкращий результат сезону у світі. Цим самим достроково забезпечила собі путівку у фінал престижної серії. Він пройде 16-17 вересня.

А у Франції на чемпіонаті з прибережного веслування підкорили п’єдестал пошани спортсмени області Іван Футрик та Дарина Калашникова. У них – по золотій медалі.

Успіхи були й на національній арені. У Чернівецькій області проходив Кубок України з боксу на честь Героїв Азовсталі. Там атлети Дніпропетровщини здобули 7 медалей.

Ще 22 нагороди – результат спортсменів області на Чемпіонаті України з веслування на байдарках та каное серед юніорів та молоді до 23 років.

Оставить комментарий

avatar
250