Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На відпочинок майже 11,5 тис дітей з Дніпропетровщини виділили кошти за програмою єОздоровлення

Джерело: https://adm.dp.gov.ua/

На відпочинок майже 11,5 тис дітей з Дніпропетровщини виділили кошти за програмою єОздоровлення
24 Сер 2023 17:05 | Обласні новини

Майже 11,5 тис юних мешканців Дніпропетровщини отримали можливість відпочити в Карпатах. Кошти на це виділили за проєктом єОздоровлення. Про це розповіли в обласній військовій адміністрації.

«Мова про хлопців та дівчат з малозабезпечених чи багатодітних сімей, з інвалідністю. За програмою, понад 14 тис грн зараховують їхнім батькам. Це дозволяє відвідати дитячі табори в Карпатах. Використати на інші цілі не вдасться», – зазначила начальниця відділу департаменту соціального захисту населення ОВА Ірина Криворучко. 

Про можливість отримати кошти батьків сповістить працівник органу соцзахисту. Далі потрібно звернутись до Приватбанку та взяти спеціальну картку. Самостійно обрати заклад з Держреєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей. Забронювати там місце і розрахуватися.

Перевірити, чи є ви у списках на таку виплату, можна сайті Мінсоцполітики. Для цього введіть реєстраційний номер облікової картки платника податків у розділі єДопомога. Якщо себе не знайдете – звертайтеся до органів соцзахисту за місцем реєстрації. Та уточнюйте, чи маєте право на допомогу.

Оставить комментарий

avatar
250