Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У дніпровському музеї можна побачити креативні роботи місцевих ілюстраторів

У дніпровському музеї можна побачити креативні роботи місцевих ілюстраторів
26 Чер 2019 17:30 | Обласні новини

Гравюри, ілюстрації, плакати та малюнки. У Дніпрі проходить креативна виставка Dnipropetrovsk region web-design & polygraphic design fest – 2019. У Музеї українського живопису автори представили понад півтори сотні оригінальних робіт на різні теми. Ознайомитися з ними можна до 28-го липня, повідомила радниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб.

 «Вже не вперше Дніпропетровська ОДА створює майданчики для спілкування творчих людей. Саме на таких виставках вони можуть презентувати свої роботи, спілкуватися одне з одним та обмінюватися досвідом, – сказала радниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб. – Виставка дизайнерів, поліграфістів та ілюстраторів має велике культурне значення. Адже для молодих художників це гарна нагода заявити про себе, а для відвідувачів – познайомитися з цікавими та перспективними професіями».

 Виставка Dnipropetrovsk region web-design & polygraphic design fest – 2019 – спільний проект Дніпропетровської облдержадміністрації, Музею українського живопису та дніпровської філії «Спілки дизайнерів України».

Оставить комментарий

avatar
250