Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вибороли понад 80 медалей і ліцензії на участь в Олімпійських іграх: здобутки спортсменів Дніпропетровщини за тиждень

Джерело: https://adm.dp.gov.ua/

Вибороли понад 80 медалей і ліцензії на участь в Олімпійських іграх: здобутки спортсменів Дніпропетровщини за тиждень
25 Лип 2023 09:39 | Обласні новини

За останній тиждень спортсмени Дніпропетровщини долучилися до семи міжнародних кубків та чемпіонатів. А ще – взяли участь у чотирьох національних змаганнях. Загалом вибороли понад 80 медалей. Та здобули дві ліцензії на участь в Олімпійських іграх. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

«Минулий тиждень виявися плідним на здобутки. Наші спортсмени гідно виступили на міжнародних і всеукраїнських змаганнях. Маємо чимало перемог», – зазначив директор департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Олександр Пшеничников. 

Протягом минулого тижня легкоатлети регіону отримали дві ліцензії на участь в Олімпійських іграх. Першу здобув Михайло Кохан. Ще одна «путівка» – в Анни Рижикової.

Дніпрянка Ярослава Магучіх виборола бронзову медаль у стрибках в висоту на IX етапі Діамантової ліги з легкої атлетики у Монако.

«Золото» на змаганнях з хайдайвингу в італійському Трієсті здобула Неллі Чуканівська.

Відзначилися спортсмени регіону на чемпіонаті світу з кульової стрільби серед юніорів. Переможцем в особистому заліку став Роман Чадай. 4 медалі у командних виступах і 2 – в індивідуальних здобула Аліна Ткалік.

Вдало себе проявили й на всеукраїнських змаганнях. 16 нагород здобули на Відкритому літньому чемпіонаті України з кульової стрільби.

На Х літніх Всеукраїнських іграх пам’яті Михайла Баки спортсмени отримали 22 медалі з греко-римської боротьби. А на змаганнях з веслування на байдарках і каное  36 нагород.

Оставить комментарий

avatar
250