Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Цьогоріч понад 370 родин скористалися послугою єМалятко у ЦНАПах Дніпропетровщини

Джерело: https://adm.dp.gov.ua/

Цьогоріч понад 370 родин скористалися послугою єМалятко у ЦНАПах Дніпропетровщини
14 Лип 2023 11:49 | Обласні новини

У 2023-му на Дніпропетровщині понад 370 родин звернулися до ЦНАПів за комплексною послугою єМалятко. Найбільше – у Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Сурсько-Литовській, Томаківській та Межівській громадах. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

«єМалятко  комплексна послуга для новоспечених батьків. Її надають усі ЦНАПи регіону. За однією заявою можна зареєструвати народження дитини та отримати десяток інших сервісів. Не потрібно стояти у чергах, писати безліч заяв. З початку року послугою скористалися вже 373 родини», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний. 

Одночасно замовити можна свідоцтво про народження дитини, ідентифікаційний код, унікальний запис в Єдиному державному демографічному реєстрі, допомогу при народженні, грошову компенсацію за пакунок малюка. А ще  зареєструвати місце проживання малечі та внести її до Реєстру пацієнтів.

Заяву оформлює адміністратор ЦНАП через портал «Дія». Батьки мають лише підготувати документи: паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків та медичну довідку із пологового. Потім  перевірити внесені дані та поставити підпис.

Оставить комментарий

avatar
250