Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині облаштувалось промислове підприємство із Краматорська

На Дніпропетровщині облаштувалось промислове підприємство із Краматорська
23 Лют 2023 16:40 | Обласні новини

Вже майже 10 місяців на Дніпропетровщині працює Краматорське підприємство із виготовлення складних кріплень. Перевезли багатотонне обладнання, налагодили виробництво. Нині вийшли на третину довоєнних потужностей. Про роботу промислового заводу-переселенця – далі.

Верстати перевозили вантажівками. Ті, що можна було демонтувати. Виїхати вирішила й більшість колективу. Облаштувалися на Дніпропетровщині.

«Це був важливий і водночас складний крок для нашої команди. Було важко покинути рідне місто, домівки, звичне життя. Але ми чітко вирішили, задля чого мусимо працювати. Найперше, тримати економічний фронт, зберігати робочі місця. Розуміємо й що наша продукція дуже важлива», – наголосив керівник підприємства Дмитро.

На заводі виготовляють складні кріплення різних видів і класів міцності. Вони використовуються у багатьох галузях промисловості. Наприклад, у машинобудуванні, металургії. А ще під час відновлення й ремонту критичної інфраструктури. Метизи призначені для експлуатації у складних умовах. Витримують високі температури, стійкі до корозії та агресивного середовища, зокрема, кислотного.

Оставить комментарий

avatar
250