Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Підприємець з Дніпропетровщини отримав допомогу на розвиток бізнесу

Підприємець з Дніпропетровщини отримав допомогу на розвиток бізнесу
22 Лют 2023 13:40 | Обласні новини

Підприємець Ігор Рома з Кривого Рогу, що на Дніпропетровщині, мріяв втілити ідею виготовлення дитячих еко-майданчиків з дерева. Для придбання спеціального обладнання у бізнесмена не вистачало коштів, тож, він вирішив подати заявку на отримання мікрогранту. Відпрацював бізнес-план, подав заявку на порталі Дія та був запрошений на захист проєкту перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

«Я хотів відійти від типових майданчиків, створивши екологічний та безпечний простір, де діти матимуть можливість повноцінно розвиватись та спілкуватись. Основний напрям зараз — встановлення майданчиків на територіях, які були пошкоджені або зруйновані під час війни, але наразі відбудовуються. Дітям у таких районах потрібні місця для цікавого дозвілля, аби мати змогу відволікатись та проживати своє дитинство щасливо», — розповідає підприємець.

Наразі чоловік вже отримав державні кошти, тож перший крок до розвитку бізнесу зроблено.

На цей рік уряд заклав 1,8 млрд гривень на виконання проєкту. Гроші надаватимуться переможцям програми для започаткування чи розвитку свого бізнесу. Це стосується як діючих підприємців, так і людей, які тільки планують розпочати свою справу.

Оставить комментарий

avatar
250