Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Житель Дніпропетровщини знайшов собі незвичайне захоплення (фото)

Житель Дніпропетровщини знайшов собі незвичайне захоплення (фото)
2 Лют 2023 16:40 | Обласні новини

Мешканець Дніпропетрощини знайшов собі вельми незвичайну справу. Колекціонування та реставрація мініатюрних двигунів для авіамоделей — захоплення у наші часи доволі рідкісне. Воно потребує технічних навичок, зосередженості, а ще й художнього таланту. Це впливає і на характер збирача. Про таке незвичне хобі в інтерв’ю «Вістям Придніпров’я» розповів мешканець Апостолового Олександр Чаєв.

Для кожного з нас особисте захоплення має вагоме значення у житті, адже воно допомагає сконцентруватися, відпочити та зосередити свою увагу на власних думках. З іншого боку, можна сказати, що хобі — це певна медитація. Але чи може воно вплинути на характер та власні погляди? Олександр Чаєв, єдиний колекціонер і реставратор мініатюрних моторів для авіамоделей в Апостолівській громаді, має відповідь на це та інші запитання щодо цієї справи.

ВІД ЗВИЧАЙНИХ ДО РІДКІСНИХ

— Як виник інтерес до цього уподобання?

— Мене постійно приваблювало залізо, цікавився автомобілями, двигунами, ремонтом будь-яких речей… Почалось усе ще в дитинстві. У молодшому шкільному віці батьки віддали мене до художньої школи і мріяли, щоб я став художником. Проте кожного разу після уроків я ходив до авіамодельного гуртка і видивлявся у вікнах, як збирали та заводили двигунці. Але батьки були проти, оскільки вважали, що це не має сенсу та не потрібно мені. Я нічого не міг вдіяти, бо відчував, що це близьке мені…

Оставить комментарий

avatar
250