Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині у Пунктах незламності підтримують та дарують тепло

На Дніпропетровщині у Пунктах незламності підтримують та дарують тепло
2 Лют 2023 12:40 | Обласні новини

Пункт незламності Губиниської громади Новомосковського району приймає мешканців. У приміщенні є можливість підзарядити телефон, скористатися інтернетом, випити гарячого чаю.

«В усіх Пунктах незламності нашої громади готові приймати людей. Обігріти, напоїти чаєм, забезпечити електрикою. Раді усім. Адже зараз нам, як ніколи, потрібно єднатися і допомагати один одному», – вважає перший заступник Губиниського селищного голови Антон Борисенко.

Він додав, що громада планує відкривати додаткові Пункти незламності у старостинських округах. А ще закликають долучатися відповідальний бізнес.

Одну з губиниських локацій безпеки облаштували у дитячому садочку. Під час аварійних або стабілізаційних відключень електрикою забезпечує генератор. У приміщені облаштований куточок для чаювання. А ще дитяча зона. Є запаси води, аптечка, вогнегасник. Окреме місце виділене для підзарядки мобільних пристроїв.

Марія Євгеніївна – переселенка з Донецької області. На Дніпропетровщині із квітня. Зізнається, вже не можливо було перебувати вдома через постійні обстріли. Вдячна, що отримала прихисток.

Оставить комментарий

avatar
250