Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровщина отримала сучасну техніку для роботи онлайн

Дніпропетровщина отримала сучасну техніку для роботи онлайн
25 Жов 2022 17:40 | Обласні новини

Дніпропетровщина отримала понад 3600 хромбуків. Це сучасні гаджети, орієнтовані на роботу онлайн. Вони для шкіл та профтехів. Техніку отримали усі 86 громад. Про те, як нові ноутбуки допоможуть у дистанційному навчанні, далі.

«У ноутбуків операційна система від Google – орієнтована на роботу в інтернеті. Є електронні таблиці, шаблони презентацій і текстовий редактор. Все, що потрібно вчителям для дистанційних уроків, адже через війну вони навчають дітей онлайн. Ці «машини» швидкі і компактні. Працюють без підзарядки цілий день», – повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Понад 250 шкільних вчителів Підгороднянської громади щодня виходять у мережу. Ще влітку вони пройшли спеціальні курси. Навчалися працювати із онлайн-сервісами та опановували нюанси сучасних гаджетів. Кажуть, отримані хромбуки стануть у нагоді.

«Це важливо, бо й після закінчення війни ми продовжимо використовувати цифрові технології. За цим майбутнє. До того ж, ми активно запроваджуємо електронні журнали та щоденники. Це зручно. Де б не знаходилася родина, батьки можуть слідкувати за успішністю дитини», – поділилася начальник відділу освіти Підгороднянської міської ради Людмила Якименко.

Оставить комментарий

avatar
250