Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Енергетики ДТЕК за тиждень повернули світло у 38 населених пунктів

Енергетики ДТЕК за тиждень повернули світло у 38 населених пунктів
22 Сер 2022 14:40 | Обласні новини

За минулий тиждень с 15 по 21 серпня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електрику у домівки 18,5 тисяч родин Дніпропетровської області, котрі були без світла через обстріли.

Пошкоджені мережі відновили у 38 населених пунктах. У деякі домівки світло доводилось повертати по декілька разів через регулярні ворожі атаки. Наші фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя жителів регіону.

Протягом тижня не минуло жодного дня, коли б територію Нікопольського та Криворізького районів не обстрілював ворог. Попри постійну небезпеку з боку російських агресорів, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують оперативно повертати мешканцям регіону світло.

Роботи проводять одразу як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій. За тиждень електропостачання відновили 18 560 родинам у 38 населених пунктів, повністю або частково знеструмлених через бойові дії.

Оставить комментарий

avatar
250