Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині відкрили Центр допомоги врятованим

На Дніпропетровщині відкрили Центр допомоги врятованим
22 Сер 2022 12:40 | Обласні новини

Безпечно, конфіденційно, безкоштовно. У Дніпрі відкрили Центр допомоги врятованим. Там надаватимуть соціально-психологічну підтримку усім, хто постраждав від війни.

Прийматимуть і жертв насильства. Облаштувати гуманітарний хаб допомогли міжнародні організації.

«Важливо, аби ті, хто тікають від жаху війни, відчували, що про них піклуються. Щоб могли отримати кваліфіковану допомогу в будь-якому куточку країни. Тому розгорнули мережу Центрів поблизу місць активних бойових дій. У містах, куди продовжують евакуюватися українці, а також у деокупованих областях», – прокоментувала Віце-прем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

Урядова уповноважена з питань гендерної політики Катерина Левченко зазначила – Дніпро – третє місто, де відкрили Центр допомоги врятованим.

«Такі гуманітарні осередки вже працюють у Львові та Запоріжжі. На черзі Київ. Але на цьому співпраця Уряду та міжнародних партнерів не завершиться. Хочемо, аби центри були і в інших українських містах України. Щоб допомогу отримав кожен, хто її потребує», – сказала Катерина Левченко.

Оставить комментарий

avatar
250