Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Аграріям Дніпропетровщини передали понад 1,5 тонни насіння озимого ріпаку

Аграріям Дніпропетровщини передали понад 1,5 тонни  насіння озимого ріпаку
11 Сер 2022 15:40 | Обласні новини

Аграріям Дніпропетровщини передали 163 мішки озимого ріпаку – майже 1,5 тонни сировини. Це – гуманітарна допомога від міжнародної компанії.

Насіння розподілили між 47 малими та середніми сільськогосподарськими підприємствами регіону. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Отримали гуманітарну допомогу  – якісний насіннєвий матеріал. Дуже вдячні за це. Насіння стане гарною підмогою для фермерів», – сказав голова «Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області» Анатолій Гайворонський.

Він додав – посіяти озимий ріпак аграрії мають до початку осені. Тоді вже влітку наступного  року збиратимуть врожай.

«Зерно якісне, ми не перший рік працюємо з цією компанією-виробником. Дякуємо, що в такий складний час фермерів підтримують.  Ця допомога – значний внесок у розвиток сільського господарства Дніпропетровщини», – сказав представник одного з аграрних підприємств Дніпровського району Олександр Щебанов.

Загалом Дніпропетровщина отримала майже 1,5 тонни насіння озимого ріпаку – 163 мішки. Їх розподілили між фермерськими господарствами області, кожне з яких обробляє до 100 га землі.

Оставить комментарий

avatar
250