Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканці Дніпропетровщини отримуватимуть водійські посвідчення за новими правилами

Мешканці Дніпропетровщини отримуватимуть водійські посвідчення за новими правилами
11 Сер 2022 14:40 | Обласні новини

Мешканці Дніпропетровщини, які вирішили стати драйверами, отримуватимуть водійське посвідчення за новими правилами. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Тепер, аби отримати водійське посвідчення, необхідно записатися до автошколи. Там пройти теоретичну підготовку та отримати відповідне свідоцтво. Далі скласти теоретичний іспит у сервісному центрі МВС. Він дасть право переходити до практичного навчання.

Після цього знову до автошколи – опановувати практику. Насамкінець потрібно здати внутрішній практичний іспит в автошколі. І ще один, головний – у сервісному центрі МВС. Такі правила діють для тих, хто вирішив отримати водійське посвідчення після 24 липня. Раніше майбутні водії опановували теорію і практику в автошколі, а вже потім здавали іспити у сервісному центрі МВС.

«Нововведення мають принесли лише користь. Сприятимуть безпеці на дорозі. Майбутні водії вчитимуться кермувати, коли вже добре засвоїли теорію. Виїжджаючи на авто, будуть дотримуватися правил дорожнього руху», – сказав головний спеціаліст відділу сервісного центру МВС у Дніпропетровській області Костянтин Винниченко.

Оставить комментарий

avatar
250