Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Аграрій із Синельниківського району веде свою війну за врожай

Аграрій із Синельниківського району веде свою війну за врожай
5 Сер 2022 15:40 | Обласні новини

Його передова – безкраї поля. А відповідальність – виростити хліб для людей. 38-річний Іван із Синельниківського району Дніпропетровщини любов до землі перейняв від діда – Героя України.

Нині керує успадкованим агропідприємством. Про невтомного хлібороба, який боронить продовольчий фронт – в рубриці Дніпропетровської обласної військової адміністрації «Творці перемоги».

Змалку на полі коло дідуся. То золотавому пшеничному, то яскраво-жовтому соняшниковому. Роздивлявся нову техніку. Частенько напрошувався покататися у комбайні. Ще хлопчиком Іван визначився ким хоче стати. Коли підріс закінчив аграрний університет. Згодом став на підприємстві діда головним агрономом. Тепер – генеральний директор.

 «Дідусь часто казав: «Землю не обдуриш». Її треба доглядати як слід. Що вклав, те й отримаєш. Я цього принципу притримуюся і зараз», – наголосив Іван.

 Аграрія не злякав початок повномасштабної війни. Тоді він вирішив, що техніка навесні обов’язково вийде в поле. Попри все зумів провести посівну і зібрати врожай зернових. Пшениця – на хліб, ячмінь – на крупу. Нині дозріває соняшник і кукурудза.

Оставить комментарий

avatar
250