Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За добу енергетики ДТЕК повернули електропостачання у 3,5 тисячі осель Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

За добу енергетики ДТЕК повернули електропостачання у 3,5 тисячі осель Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли
5 Сер 2022 14:40 | Обласні новини

Аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання в усіх населених пунктах Дніпропетровської області після вчорашніх обстрілів.

Знову зі світлом – 3 478 родин, які були без живлення через пошкоджені електромережі.

Вночі 4 серпня російська армія вчергове накрила вогнем два райони – Нікопольській та Криворізький. Через ворожі обстріли були пошкоджені лінії електропередачі. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно відновили їх роботу щойно отримали дозвіл на проведення ремонтів від військових. За добу повернули світло у 3 478  осель жителів трьох населених пунктів області.

Не зважаючи на постійні обстріли, енергетики ДТЕК оперативно лагодять пошкоджені ворогом лінії та обладнання. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації вже відновили електропостачання для понад 59 тисяч родин Дніпропетровської області.

Переважно – у Криворізькому та Нікопольському районах, які найчастіше зазнають ворожих обстрілів. Роботи проводять одразу як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій. У деяких населених пунктах з 24 лютого лагодити лінії та обладнання доводилось вже десятки разів.

Оставить комментарий

avatar
250