Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Понад 3,2 тис абітурієнтів подали документи до профтехів області

Понад 3,2 тис абітурієнтів подали документи до профтехів області
28 Лип 2022 20:40 | Обласні новини

Понад 3,2 тис вступників Дніпропетровщини подали документи до профтехів. Найбільше у Дніпровському і Криворізькому районах.

Про це під час брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації повідомила заступниця голови ОВА Ольга Горб.

«Життя триває. Вступна кампанія на Дніпропетровщині йде за планом. Нових учнів готові приймати більш ніж півсотні профтехів регіону. Запрошуємо абітурієнтів подавати документи на навчання. Бюджетних місць достатньо», – зазначила Ольга Горб.

Вона додала, що перелік документів невеликий. Найперше, це заява від вступника, свідоцтво про базову або загальну середню освіту, медична довідка, документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство.

«Цьогоріч профтехи області зможуть прийняти на бюджет майже 8 тис вступників. По регіональному та державному замовленню. У навчальних закладах готуватимуть фахівців 99 робітничих професій за 15 напрямами. Найбільше електротехнічного, будівельного, транспортного, сільськогосподарського профілю. А ще сфери громадського харчування», – розповіла Ольга Горб.

Оставить комментарий

avatar
250