Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині переселенці з Донеччини висадили 200 кущів троянд

На Дніпропетровщині переселенці з Донеччини висадили 200 кущів троянд
12 Тра 2022 11:40 | Обласні новини

200 саджанців троянд різних кольорів та сортів висадили у Петриківці.  Красу у селищі навели жителі Покровська Донецької області.

У такий спосіб переселенці прагнули подякувати за прихисток. Та створити куточок, який нагадуватиме про рідне місто.

Місце для висадки троянд обрали не випадково – поряд з меморіальним комплексом. На стелі закарбовані імена мешканців Петриківки, які загинули у роки Другої світової.

«Ця акція об’єднала мешканців двох областей – Дніпропетровської та Донецької. Дуже позитивний та обнадійливий захід. Переконана, що мешканці Покровська щороку приїздитимуть до нас. І біля нової алеї троянд ми разом будемо святкувати нашу Перемогу над рашизмом», – сказала голова Петриківської селищної ради Наталія Коваленко.

До акції долучилися з півсотні людей. Пліч-о-пліч – діти та дорослі. Місцеві мешканці та переселенці з Покровська. За роботу взялися завзято та охоче.

«Вдячні мешканцям Петриківки, що прихистили нас. Підтримують та допомагають. Тут дуже доброзичливі люди. Вирішили поділитися з місцевими нашою «візитівкою»  – трояндами. Це буде згадка про нашу спільну дружбу», – сказав переселенець Олександр Овчаренко.

Оставить комментарий

avatar
250