Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Із початку війни міграційна служба Дніпропетровщини видала понад 10 тис біометричних паспортів

Із початку війни міграційна служба Дніпропетровщини видала понад 10 тис біометричних паспортів
2 Тра 2022 11:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині із початку війни державна міграційна служба видала понад 10 тис біометричних паспортів. Майже порівну – документів для виїзду за кордон та ID-карток.

Нині працюють усі 30 територіальних підрозділів служби. Зокрема й у Дніпрі.

«Працюємо у штатному режимі. Щодня надаємо мешканцям області та переселенцям майже 2,5 тис адмінпослуг. Продовжуємо строк дії паспортів для виїзду закордон, вклеюємо фото дітей. Оформлюємо та видаємо нові біометричні документи», – розповів керівник Головного управління Державної міграційної служби у Дніпропетровській області Богдан Чегіль.

Загалом із початку війни у міграційній службі Дніпропетровщини видали більш ніж 10 тис закордонних паспортів та ID-карток.

«Прийшла, щоб замовити закордонний паспорт. Усе швидко зробили. Оформили буквально за 5-10 хвилин», – сказала відвідувачка Надія Тлуста.

Валентина Гура прийшла до одного з відділень у Дніпрі – оформити закордонний паспорт доньці.

«У доньки закінчився термін дії паспорту. Прийшли до відділення, заздалегідь не записувались. Тут – «жива черга». Оплатили послугу і за декілька хвилин оформили документ. Тепер будемо чекати, коли його виготовлять», – поділилася відвідувачка Валентина Гура.

Оставить комментарий

avatar
250