Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині дитячі лікарні працюють у звичному режимі

На Дніпропетровщині дитячі лікарні працюють у звичному режимі
2 Тра 2022 09:40 | Обласні новини

В області усі дитячі лікарні працюють у штатному режимі. Приймають маленьких пацієнтів не лише з Дніпропетровщини, а й з інших регіонів. Зокрема, Донеччини, Луганщини, Харківщини.

Медзаклади забезпечені усім необхідними. Як працює одна з лікарень у Дніпрі – далі.

Станіслав та Вікторія стали батьками трохи більше двох місяців тому. Подружжя приїхало до Дніпра з Миколаєва напередодні війни – тут планували народжувати. А вже 25 лютого побачила світ маленька Саша.

«Дуже подобається і місто, і лікарня, і фахівці, які нас обстежують. Усі турботливі, завжди приділяють увагу, – поділився Станіслав. – Зараз повернутися додому не можемо через постійні обстріли. Над хатою свистять ракети. Тому поки залишаємось у Дніпрі».

Із перших днів війни лікарі не припинили працювати. У проміжках між сиренами – консультують та проводять обстеження. Якщо лунає сигнал повітряної тривоги – разом з маленькими пацієнтами та їх батьками спускаються до сховища.

«Зараз до нас звертається багато переселенців. Приймаємо усіх, хто потребує допомоги. Консультації, діагностика, реабілітація – надаємо усі послуги. За потреби, залучаємо психологів та психіатрів, адже багато дітей важко переживають нинішню ситуацію», – розповіла лікарка-невролог Тетяна.

Оставить комментарий

avatar
250