Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Енергосистеми Дніпропетровської області працюють у штатному режимі

Енергосистеми Дніпропетровської області працюють у штатному режимі
18 Бер 2022 13:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині усі ресурси компанії ДТЕК спрямовані на забезпечення стабільної роботи критичних об’єктів (військових частин, лікарень, бомбосховищ, центрів приймання біженців, фортифікаційних споруд).

За словами керівника департаменту з диспетчерського управління ДТЕК Дніпровські електромережі Дмитра Черкашина, спільно з громадами складено план відновлення електропостачання важливих об’єктів життєзабезпечення у разі бойових дій.

«Там, де необхідно, посилили обладнання, яке живить об’єкти критичної інфраструктури, військових частин. Створено додатковий резерв потужностей, зокрема й для лікарень Дніпра, Новомосковська», – розповів під час брифінгу 18 березня Дмитро Черкашин.

Наші новини в Telegram: t.me/vestidpua

Він також нагадав, що з початком війни група ДТЕК безкоштовно постачає електроенергію медичним установам, військовим та силовим структурам, а також виробникам хліба у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях.

«Водночас звертаємося до наших абонентів: за можливості сплачуйте за електроенергію. На жаль, рівень оплати за послугу становить усього 30 %. У зв’язку з цим не можемо повною мірою закуповувати матеріали для аварійно-відновлювальних робіт, а також заправляти автомобілі. Тому оплата громадян – це також великий внесок у стабільну роботу енергосистем нашої країни», – додав Дмитро Черкашин.

Оставить комментарий

avatar
250