Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На рахунку поліцейських Дніпропетровщини ще одне врятоване життя

На рахунку поліцейських Дніпропетровщини ще одне врятоване життя
19 Січ 2022 12:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині поліцейські групи реагування патрульної поліції Павлограда Дмитро Плендращий та Сергій Степаненко швидко зорієнтувалися у ситуації – проникли до будинку, де перебував непритомний дідусь, та викликали до хворого лікарів.

18 січня на спецлінію 102 зателефонував місцевий мешканець та повідомив, що його товариш вже добу не відповідає на телефоні дзвінки. Під час спілкування із заявником з’ясувалося, що господар будинку мешкає сам та востаннє спілкувався з другом ввечері 16 січня, а наступного дня перестав відповідати на дзвінки.

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Павлограда виїхали на місце події. Вони виявили, що будинок зачинений зсередини, а на дзвінки та стук двері ніхто не відчиняє. Поліцейські прийняли рішення проникнути до будинку. Всередині вони побачили непритомного власника оселі. На місце одразу викликали карету швидкої допомоги, яка доставила хвору людину до медичного закладу.

Слід зазначити, що наприкінці грудня минулого року ці ж самі поліцейські врятували батька з сином, які заблукали у лісі під час прогулянки. За свої професійні дії вони отримали подяки від Голови Національної поліції України.

Оставить комментарий

avatar
250