Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Минулого року Дніпропетровська область прославилася рекордами (фото)

Минулого року Дніпропетровська область прославилася рекордами (фото)
19 Січ 2022 11:40 | Обласні новини

Минулого року на Дніпропетровщині зафіксували багато всіляких рекордів. Серед них — найбільший бюджет, наймасштабніше виконання пісні й найбільша мапа із зернових. Так наша область, наприклад, стала лідером за обсягом реалізованої промислової продукції – на 559,8 млрд грн.

У структурі обороту від промислової діяльності:

Першим регіон став і за показниками кошторису. Область зайняла перше місце серед усіх інших за кількістю запланованих надходжень — 9 млрд 266,7 млн грн. Бюджет області на 2021 рік підтримали рекордною кількістю голосів — 103 «за». Цьогоріч регіон рекорд повторив. Дніпропетровський кошторис знову опинився на вершині всеукраїнського рейтингу і склав 217.8 млн грн.

На Паралімпійських іграх в Токіо зі 142 спортсменів Української збірної найбільше було саме з Дніпропетровщини — 20 спортсменів. Їхній здобуток — 18 медалей: 5 золотих, 8 срібних та 5 бронзових. Найрезультативнішими виявилися плавці та легкоатлети, дехто з них виборов по кілька нагород.

Національний рекорд з перетягування самоскида торік також зафіксували в нашому регіоні. У Кривому Розі, на майданчику гірничотранспортного цеху Північного гірничо-збагачувального комбінату, 8 стронгменів зрушили з місця 293-тонний самоскид.

Оставить комментарий

avatar
250