Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпровський коксохімічний завод придбана сучасна рятувальна автоцистерна (фото)

На Дніпровський коксохімічний завод придбана сучасна рятувальна автоцистерна (фото)
11 Січ 2022 14:40 | Обласні новини

На Дніпровському коксохімічному заводі розпочала роботу автоцистерна на базі шасі MANN, яка використовується у ситуаціях техногенного та пожежного характеру. На придбання нової техніки Метінвест спрямував 5 млн гривень.

Пожежна автоцистерна оснащена дихальними апаратами, гідро- та пневмоприладами, мотопомпою, генератором та іншим рятувальним обладнанням. Ємність становить 4,5 тонни води і 450 літрів піноутворювача. Викид струменя продуктивністю 60 літрів на секунду дозволяє швидко локалізувати і загасити будь-яке займання.

Автоцистерну передали для експлуатації ДПРЧ №35, що забезпечує пожежну та техногенну безпеку металургійного підрозділу підприємства. Це перший новий автомобіль у пожежно-рятувальній частині за останні 20 років.

Дмитро Липпа, генеральний директор Дніпровського коксохімічного заводу: «ДКХЗ розпочинає новий рік з важливої для підприємства і міста справи. Ми передаємо придбану Метінвестом пожежну автоцистерну в експлуатацію нашим рятувальникам. Вони несуть службу на заводі і протидіють пожежам у Кам’янському. Отже, нова техніка – це внесок компанії у безпеку як працівників, так і жителів міста. Також весь особовий склад ДПРЧ-35 отримує від підприємства комплекти сучасного спецодягу, завдяки цьому підвищиться безпека рятувальників під час виконання служби».

Оставить комментарий

avatar
250