Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі та області в січні ціна газу для побутових споживачів не зміниться

У Дніпрі та області в січні ціна газу для побутових споживачів не зміниться
11 Січ 2022 13:40 | Обласні новини

У січні 2022 року вартість блакитного палива для побутових клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» залишиться на рівні 7,99 грн за кубічний метр.

Компанія «заморозила» вартість ресурсу до кінця опалювального сезону у рамках базового річного тарифу та комерційної пропозиції «Твій газ Рівномірний платіж». Клієнти можуть спокійно споживати блакитне паливо за фіксованою ціною до травня 2022 року.

Спеціалісти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» нагадують, що за умовами договору, побутові споживачі сплачують за газ після його використання – не пізніше 25 числа, наступного за розрахунковим. У компанії подбали, аби клієнти могли зробити платіж швидко за допомогою онлайн сервісів:

— Особистого кабінету на сайті 104.ua; — Мобільних додатків 104.ua для Andoid та iOS; — Чат-ботів 7104ua у Viber та Telegram.

Також на сайті ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут»» є кнопка «Сплатити за газ», натиснувши на яку платіж здійснюється у декілька кліків. Крім того, розрахуватися за ресурс можна у банківських установах чи відділеннях «Укрпошти».

Оставить комментарий

avatar
250