Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині у селі незвично прикрасили зупинку (фото)

На Дніпропетровщині у селі незвично прикрасили зупинку (фото)
29 Гру 2021 13:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області зупинка в селі Івано-Михайлівка Новомосковського району була в жахливому та аварійному стані. Спочатку її відремонтували, а зараз — розмалювали. І вона стала окрасою, справжнім шедевром мистецтва, що тішить око. Ім’я художниці, яка виконала цю красу з козацькими мотивами — Юля. Про це повідомили в групі «Рідна Новостепанівка (Цікавинки з історії нашого краю)» у соціальній мережі.

Завдяки керівництву агрофірми «Вперед» та місцевим активістам нова зупинка прикрасила центр села, не кажучи вже про її практичне значення для мешканців та гостей Івано-Михайлівки: всі мають потребу їхати до райцентру, в інші населені пункти, на роботу і з роботи, на навчання, їдуть у справах.

Гарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє довкілля. Всім нам хотілося б зробити оточуючий світ навколо себе трохи кращим. Тільки одні безперервно когось критикують і чекають, поки хтось за когось щось зробить. А інші небайдужі, власним прикладом, по-господарськи опікуються благоустроєм, віддаючи свій особистий час, зусилля, кошти.

Оставить комментарий

avatar
250