Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині затримано учасника масштабного наркосиндикату

На Дніпропетровщині затримано учасника масштабного наркосиндикату
10 Гру 2021 12:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині затримано ще одного учасника масштабного наркосиндикату. Чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Наразі повідомлено про підозру 17 особам, з яких 15 особам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

У серпні 2021 року поліцейські провели перший етап спецоперації та виявили плантації конопель. Зловмисники збудували теплицю на 6 секцій загальною площею 2700 квадратних метрів та обладнали її спеціальною системою поливу. Земельна ділянка була оформлена на одного з учасників. Тоді правоохоронці затримали одну особу, вилучили понад 10 тисяч кущів конопель і готову до збуту продукцію на 130 мільйонів гривень.

30 листопада оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області та слідчі поліції області ліквідували діяльність наркосиндикату.

Тоді поліцейські затримали 14 осіб, які займалися вирощуванням конопель у промислових масштабах для подальшого збуту «товару» на території Кривого Рогу. Крім того, займалися збутом метамфетаміну. До спецоперації було залучено 200 правоохоронців – оперативників управління стратегічних розслідувань, слідчих, бійців спецпідрозділу КОРД та ДСР.

Оставить комментарий

avatar
250