Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині викрили злочинну групу, до якої входили правоохоронці (фото)

На Дніпропетровщині викрили злочинну групу, до якої входили правоохоронці (фото)
24 Лис 2021 14:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині викрили злочинну організацію, яка займалась систематичним збутом і розповсюдженням особливо небезпечних психотропних та наркотичних речовин. До її складу входили колишні та чинні працівники поліції.

Зловмисники налагодили монопольну систему виготовлення та розповсюдження наркотиків у Павлограді Дніпропетровської області. Всіх конкурентів «зачищали» співробітники поліції, які займали керівні посади у місті.

За попередньою оцінкою, за тиждень у районному центрі зі 100 тисячним населенням ділки заробляли близько 100 тисяч гривень.

Організували наркобізнес уродженець Грузії, мешканець Дніпра та ексміліціонер – колишній перший заступник начальника УМВС України в Дніпропетровській області.

До складу наркосиндикату входило тринадцять осіб. Злочинна організація мала чітку та розгалужену систему збувачів наркотиків, складну ієрархію та чітку структуру.

Колишній перший заступник начальника УМВС України в Дніпропетровській області надавав консультації лідеру злочинної організації щодо методів конспірації, планів правоохоронців по документуванню, давав підказки по точках оптової закупівлі наркотиків та прекурсорів і по місцях виготовлення. Також в його обов’язки входила передача частини прибутку через посередника чинним поліцейським.

Оставить комментарий

avatar
250