Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Уклін усім, хто того вартий: підсумки літературного конкурсу імені Михайла Селезньова

Уклін усім, хто того вартий: підсумки літературного конкурсу імені Михайла Селезньова
23 Лис 2021 16:40 | Обласні новини

Днями відбулося підбиття підсумків літературного конкурсу імені Михайла Селезньова «На кращу документально-художню публікацію про діяльність ветеранів та ветеранських організацій».

Михайло Сергійович, як знаємо, був прекрасним поетом і прозаїком, глибоко шанованою людиною, а конкурс, названий його іменем, набуває все більшої популярності.

Цьогорічний захід, який  відбувся за підтримки бізнесмена, політика, мецената й голови Дніпропетровської регіональної організації «Опозиційна платформа «За життя»» Геннадія Леонідовича Гуфмана, мав ту особливість, що підбиття підсумків цього конкурсу було здійснено за два роки відразу – за 2020-й та 2021-й. Пояснення просте: позначилася складність епідеміологічної ситуації.

В конкурсі взяли участь представники фактично всіх міст і районів області. Для отримання нагород до обласного центру все через все ті ж епідеміологічні складності чимало лауреатів, чиї твори було заслужено відзначено, приїхати не змогли. Тому на рівні обласної ветеранської організації було прийнято рішення вручати нагороди переможцям конкурсу за місцем їхнього проживання. Показово, що в цих заходах разом з Іриною Михайлівною Селезньовою взяли участь новообраний голова Дніпропетровської обласної ради ветеранів Сергій Володимирович Дорошев й перший заступник голови обласної ради ветеранів Віктор Пилипович Волков.

Оставить комментарий

avatar
250