Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Ляшківській громаді завершуємо реконструкцію амбулаторії – Валентин Резніченко

У Ляшківській громаді завершуємо реконструкцію амбулаторії – Валентин Резніченко
13 Чер 2019 10:40 | Обласні новини

У центрі Ляшківської ОТГ Дніпропетровська облдержадміністрація реконструює амбулаторію. Роботи – на фініші. Незабаром понад 2 тисячі мешканців громади отримуватимуть меддопомогу в комфортних умовах. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко. 

 «Якісна медицина має бути доступною мешканцям будь-якого населеного пункту. На Дніпропетровщині зводимо медзаклади «з нуля» та осучаснюємо існуючі. На стадії завершення реконструкція амбулаторії в центрі Ляшківської об’єднаної громади. На відкриття медустанови чекають більш ніж 2 тисячі мешканців», – зауважив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

Амбулаторію створюють в будівлі колишнього фельдшерсько-акушерського пункту. За більш ніж 60 років ФАП зносився і мало походив на медзаклад.

«Надавали медичні послуги в дуже незручних умовах. Не було води, опалення ледь гріло, вбиральня на вулиці. Не було і нормального під’їзду для «швидкої», – розказав завідуючий ФАПом Яків Омелян. – Наразі медзаклад реконструюють. Такі кардинальні зміни – вперше. Дивишся на будівлю і розумієш: це європейський рівень».   

Оставить комментарий

avatar
250