Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У громаді Дніпропетровщини чистять місцеву річку (фото)

У громаді Дніпропетровщини чистять місцеву річку (фото)
5 Жов 2021 18:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині у Петропавлівській громаді чистять місцеву річку Бик (притоку Самари). Згідно із проєктом почистять чотири кілометри річки та дренажні канали в селищі Петропавлівка.

Чистити річку мали ще минулого року, проєкт уже був готовий, проте епідемічна ситуація в країні змусила відкласти роботи. І ось радісна новина – цього року проєкт таки реалізують, повідомляє Petropavlivka.city.

З бригадиром Анатолієм, бригада якого розчищає річку в Петропавлівці, спілкувалися ще на початку робіт, коли техніка базувалася біля Брагинівського мосту. Наразі техніка працює вже біля села Самарського: половина проекту зроблена.

Проєкт передбачає часткову чистку річки Бик — 2 км від Самарського мосту і 2 км від Брагинівського мосту до центрального пляжу.

Центральний пляж в Петропавлівці також розчищають. Окрім цього, передбачені й заходи з розчистки дренажних систем по селищу (чистять канали). Підрядна організація працює щодня, не втрачаючи ані хвилини.

«Зараз у селищі працює маленький тракторець, він чистить дренажні канали між хатками. На річці працює чотири екскаватори. Ми привезли славні – спеціальні залізні пласти, щоб екскаватори не тонули в мулі під час розчистки», – розповідає бригадир Анатолій.

Оставить комментарий

avatar
250