Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині відкрили два сучасних багатофункціональних стадіони (фото)

На Дніпропетровщині відкрили два сучасних багатофункціональних стадіони (фото)
21 Вер 2021 13:40 | Обласні новини

У Кам’янському, що на Дніпропетровщині, відкрили два багатофункціональних стадіони — на Черемушках біля 18-ї школи по вулиці С. Слісаренка і на 10-му мікрорайоні лівого берега по проспекту Перемоги. Обидва об’єкти побудовані з нуля на територіях, які довгі роки були в занедбаному стані.

Лівобережний спорткомплекс включає в себе два футбольних поля зі штучним покриттям, бігову легкоатлетичну доріжку, універсальні майданчики для занять баскетболом, волейболом і воркаутом. Є роздягальні, місця для глядачів, дитячі ігрові комплекси для сімейного відпочинку. На прохання жителів додатково будують два тенісних корти.

Спорткомплекс на базі 18-ї школи також оснащений футбольним полем зі штучним покриттям, волейбольними і баскетбольними майданчиками, роздягальнями, душовими, глядацькими трибунами на 500 місць, дитячими ігровими майданчиками.

Відкриття таких об’єктів — значуща подія для всіх городян і спортивної громадськості.

Тільки в цьому році у Кам’янському відкривають три таких багатофункціональних спорткомплекси — на Черемушках і на лівому березі, а також до кінця року відкриють великий спорткомплекс по проспекту Конституції.

Оставить комментарий

avatar
250