Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відтепер у судах Дніпропетровської області затишно та безпечно

Відтепер у судах Дніпропетровської області затишно та безпечно
21 Вер 2021 11:40 | Обласні новини

19 вересня — друга річниця заснування територіального управління Служби судової охорони в Дніпропетровській області. Щоб ні в кого не виникло ілюзії, що це реклама або заказуха, — відразу наведемо цифри і статистичні дані дворічної діяльності цієї доволі малознайомої широкому загалу людей — Служби судової охорони. Відверто кажучи, від цих показників навіть у бувалих журналістів дух перехоплює.

Торік співробітники територіального управління не допустили пронесення до судових установ близько 4 тис. боєприпасів (патрони) та 5874 заборонених предметів. Серед них — 1343 газові балончики, 2854 колюче-ріжучі предмети, 586 одиниць травматичної зброї, 68 електрошокерів та інших, із-поміж яких зустрічались і не зовсім ординарні — це сокири, викрутки, бритви, кухонний різак, лезо, телескопічна металева палиця, коса тощо.

Від початку поточного року територіальне управління Служби судової охорони забезпечило охорону, підтримання громадського порядку та безпеку учасників майже 200 тисяч судових засідань; пропуск, безпечне та комфортне перебування в судових установах більш як 380 тисяч відвідувачів. Не допустили пронесення 10 184 заборонених предметів, з них 850 одиниць газової та травматичної зброї; виявлено 7 фактів кримінальних правопорушень — пронесення кас­тетів, колюче-ріжучих предметів, наркотиків тощо. Було посилено охорону на 99 судових засіданнях. Кілька разів співробітники Служби надавали відвідувачам першу медичну допо­могу.

Оставить комментарий

avatar
250